| İlan No | 81 |
|---|---|
| İlan Tarihi | 27 Eylül 2022 |
| m² | 200 |
| Oda Sayısı | 3+1 |
| Bina yaşı | 5-10 arası |
| Kat sayısı | 2 |
| Bulunduğu kat | Villa Tipi |
| Banyo sayısı | 2 |
| Balkon sayısı | 2 |
| Isıtma | Klima |
| Eşyalı | Hayır |
| Kullanım durumu | Boş |
| Site içi | Evet |
| Aidat | Var |
| Krediye uygun | Evet |
| Kimden | Emlak Ofisinden |
| Takas | Hayır |
Doğası Ve Sahilleriyle ünlü Alanya Avsallar İncekum bölgesinde yüksek kalite ve güvenlikli site içerisinde bulunan hiç kullanılmamış Deniz ve Doğa manzaralı olan Tripleks ikiz villa erta international güvencesiye satısa sunulmustur. OTTOMAN ViLLAGE Site'si 70.000 m2 üzerine kurulu, sadece 124 villalık çok özel bir sitedir. Satışa sunulan gayrimenkul, 3+1 200 m2, deniz & doğa manzaralı tripleks, ikiz villadır. Alanya Avsallar Uygun fiyat villa.
Kapıcı/Bahçıvan Ortak alanlarda kablosuz internet, Merkezi uydu anteni, Sauna ,Kafeterya, Restoran ,Mini market, 7/24 güvenlik Güvenlik kameraları, Türk hamamı, Kamelya/BBQ ,Yüzme havuzu, Su kaydırakları, Jeneratör, Çocuklar için oyun parkı, Tenis, basketbol ve voleybol sahası, Masaj odaları, Buhar odası, Isıtmalı kapalı yüzme havuzu, Otopark, Tenis kortu, Oyun odası/bilardo ve masa tenisi Fitness salonu,Havuz bar, Ücretsiz servis aracı, Mini golf Her etapta Özel yüzme havuzu Bahçe duvar.
Üyelik tarihi: 20 Mart 2018
Üyenin tüm ilanlarını görüntüleTanımadığınız kişilere kesinlikle para göndermeyin.
TC kimlik numarası ve cep telefonu numaraları aracılığıyla yapılması talep edilen para transferlerini gerçekleştirmeyin.
Alacağınız veya kiralayacağınız konutu görmeden, hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.