Oba Portakal Sitesi Satılık Aktiviteli Daire

Fotoğraflar yükleniyor

68.000 3.604.544,00
İlan No 4357
İlan Tarihi 26 Mayıs 2025
100
Oda Sayısı 2+1
Bina yaşı 0
Kat sayısı 4
Bulunduğu kat 1
Banyo sayısı 1
Balkon sayısı 2
Isıtma Klima
Eşyalı Hayır
Kullanım durumu Sıfır
Site içi Evet
Aidat Var
Krediye uygun Evet
Kimden Emlak Ofisinden
Takas Hayır

Alanya Oba Satılık Aktiviteli Satılık Daire


%2 Komisyon Oranıyla Çalışılmaktadır!!

2+1

1.kat

100 m2

Denize 3km

İskan yok


Sosyal Aktiviteler

Geniş Havuz

Çocuk havuzu

Jeneratör

Bahçe

Çocuk parkı

Barbekü

Kamelya

Otopark


Alanya: Yatırımcılar İçin Kazançlı Bir Fırsat


Alanya, hızla gelişen altyapısı, yüksek turizm potansiyeli ve değer kazanan gayrimenkul piyasasıyla yatırımcılar için cazip bir şehir. Lüks rezidanslar, deniz manzaralı villalar ve modern projeler yüksek kira getirisi ve mülk değer artışı sunuyor.


Turizmin canlı olması, otel, restoran ve eğlence sektörü için büyük fırsatlar yaratıyor. Avantajlı yaşam koşulları, yabancı yatırımcılara sunulan teşvikler ve gelişmiş ulaşım ağı da Alanya’yı yatırım için ideal kılıyor. Şimdi yatırım yaparak hem kazanç sağlayabilir hem de Akdeniz’in keyfini çıkarabilirsiniz!

TEKNİK ÖZELLİKLER
Cephe
İç Özellikler
Dış Özellikler
Engelliye Uygun
Muhit
Ulaşım
Manzara
Konut Tipi
242 kez görüntülendi.

Güvenlik İpuçları

Tanımadığınız kişilere kesinlikle para göndermeyin.

TC kimlik numarası ve cep telefonu numaraları aracılığıyla yapılması talep edilen para transferlerini gerçekleştirmeyin.

Alacağınız veya kiralayacağınız konutu görmeden, hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.